In Olanda ca si in alte tari

Este frumos sa traim in Olanda, asa cum este frumos sa traim oriunde in aceasta lume.

Trebuie sa fie o justificare plauzibile din partea celor care vor sa se duca in alta tara. Este frumos sa traim placut, sa ne relaxam. Dar vin si acele vremuri cand trebuie sa dam socoteala sau va trebui sa muncim ca sa putem produce bani.

Este normal ca sa fie asa. Trebuie sa stim ca munca face ca banii sa circule. In Olanda este la fel. Si eu sunt interesati de bani. Si ei vor sa munceasca. Si noi va trebui sa procedam la fel ca ei daca vrem sa avem nivelul lor de trai.

Cineva vrea sa plece in Olanda cat mai curand

Se zice ca ar fi placut de trait in Olanda, ca ar fi o tara frumoasa, plina de oameni buni si bogata. Dar oamenii aceia muncesc, se straduiesc sa faca bani si sa ridice nivelul tarii lor.

Si noi va trebui sa procedam la fel, sa ne intereseze de tara noastra. Daca cineva va dori sa plece in Olanda, este liber sa o faca. Trebuie totusi sa stie ceva: acolo se munceste. Cainii cu covrigi in coada sunt pe alte meleaguri.

Era nevoie de ceva mai discret

Incercarea de afura o aplicatie pentru telefoane mobile trebuia facuta mai in ascuns. Acum stim toti ca americanii au ravnit la popularitatea acesteia si au vrut a o acapareze. Este clar ca lumina zilei.

As zice ca sunt si alte interese ascunse. Trebuie sa fim atenti daca devenim populari. Un blog poate fi foarte popular. Asta atrage atentia unor specialisti in securitate nationala si faca ca acea aplicatie sa fie cercetata in amanunt. Sa se vada daca este curata, daca se fac magarii si alte misculatii.

E greu si pentru astia de fac aplicatii mobile

E greu pentru toata lumea. Sa muncim este greu, sa transpiram este usor, dar sa muncim este greu, dupa parerea mea umila de blogger care scrie niste bazaconii.

Ar fi bine de spus care este motivul real pentru care Trump vrea sa le ia aplicatia chinezilor. Ar fi ideal de spus ca sunt interese ascunse in spatele acestei situati. De cand aplicatiile mobile au devenit populare, americanii vor sa puna stapanire peste tot, sa fac ei ce vor, sa fie cei mai tari. Doar ca aceasta dorinta va duce la nemultumire pe intregul glob si probabil ca vom asista la unele miscari de opozitie fata de aceasta dorinta de suprematie a americanilor.

Ceva mai mult decat am putut crede

As fi spus ca este tot mai greu de organizat un turneu de tenis. Preturile au crescut foarte mult. Suntem intr-o perioada foarte grea pentru omenire.

Chiar as vrea sa stiu programul acelor turnee la care participa jucatoarele mele favorite. Problema este ca unele s-au retras. Iar eu nu stiu care dintre ele au recurs la aceasta solutie.

Am nevoie de o perioada mai lunga in care sa vad ce s-a intamplat, cine s-a mai retras de la vreun turneu. Trebuie sa am cateva zile la dispozitie ca sa imi pot clarifica cel pe care le am de facut in perioada care urmeaza, perioada care imi sta inainte ca o provocare.

Avem destule turnee de tens la care sa ne uitam

Avem la ce sa ne uitam. Avem destule turnee de tenis. Unele mai interesante decat altele. Doar ca unele sunt mult mai interesante, dupa parerea mea.

Trebuie sa imi fac un program de vizionare. Trebuie sa stiu cand vor fi ultimele turnee, ca sa pot urmari acele partide care ma intereseaza.